Cloudy

-5 °C

Suomi

Liikunnallista hupia sisätiloissa

Hop Lop

HopLop Pori kauppakeskus Puuvillassa on liikuntaseikkailupuisto koko perheelle. HopLopin seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinnat ja trampoliinit haastavat riehakkaampaan menoon. Aikuiset voivat aina osallistua leikkeihin. Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse aina teini-ikäiseksi saakka. Sekä pieniä seikkailijoita että aikuisia palvelee viihtyisä kahvilaravintola, jonka valikoimista löytyvät niin raikkaat salaatit kuin tukevammatkin ruoka-annokset sekä snack-tuotteet ja reissun herkkuhetkien tarpeet.

Lue lisää HopLopista

 

Lasten liikuntamaa sunnuntaisin (kevät- ja syyskaudella)

Vapaata, vauhdikasta ja monipuolista perheliikuntaa Karhuhallissa sunnutai-iltapäivisin keväällä ja syksyllä. 

Lue lisää lasten liikuntamaasta

Kirjurinluodon Liikunta-Arena

Kirjurinluodon Liikunta-Arena tarjoaa maksullisia sisä- ja ulkoliikuntapalveluita ympärivuotisesti Porin Kirjurinluodossa. Liikunta-Arenalla voit temppuilla, leikkiä ja liikkua - hupia myös sadesäällä:
Liikunta-Arenalla on muun muassa minigolfradat sisällä ja ulkona. Kirjurinluodon minigolfalue on ulkoalueena Suomen toiseksi vanhin toiminnassa oleva pienoisgolfpaikka.
Liikunta-Arena on liikunnallinen vaihtoehto luokkaretkikohteeksi tai vaikka lasten synttäreiksi. Liikunta-Arenan yhteydessä palvelee myös pienimuotoinen kahvila.

Lue lisää Kirjurinluodon Liikunta-Arenasta   

 

Irti Maasta, isokarhu, Pori
kiipeily-, luolaseikkailu- ja juhlakeskus

Irtimaasta.fi

 

>> Takaisin LAPSIPERHEET-etusivulle