Cloudy

-6 °C

Suomi

Cafe Jazz

Etelärannassa sijaitsevassa idyllisessä rantamakasiinissa Cafe Jazzissa on suosittu kansainvälinen klubi, jossa nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta, intiimistä tunnelmasta, upeista maisemista ja hyvästä palvelusta. 

Rakennuksella on takanaan pitkä ja monivaiheinen menneisyys. Kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä sijaitseva rakennus elää kuitenkin vahvasti kiinni nykyajassa.

Cafe Jazzissa on sisällä 150 ja ulkoterassilla 300 asiakaspaikkaa. Mahdollisuus myös katettuun lisäterassiin.

Pori Jazz festivaalin aikana kulttuuria ja historiaa sykkivä Cafe Jazz on yksi festivaalin suosituimmista klubeista. Jazzkadun sydämessä, Kokemäenjoen rannalla sijaitsevassa ravintolassa on tarjolla tasokasta kansainvälistä jamihenkistä jazzia.

Yritysten ja yhteisöjen ruokailu- ja kokouspaikkana Cafe Jazz tarjoaa idylliset puitteet erisuuruisille ryhmille. Cafe Jazz on tunnelmallinen paikka viettää myös häitä, syntymäpäiviä ja muita elämänkaaren juhlia.

Keittiömestarimme ja kokkimme loihtivat nautinnollisen ateriaelämyksen. Baari – ja saliammattilaisemme viimeistelevät sen loistavalla palvelulla. Tarjoamme myös Catering palvelua.

 

Cafe Jazz avoinna toukokuusta syyskuuhun.

Tilat: 

Kokoustilat 150 hengelle

300 hengen terassi

Muut palvelut: 

Kaikki ravintolapalvelut

Kokousvälineistö: 

Videotykki

Äänentoistolaitteet

Taulu tv