Cloudy

-6 °C

Suomi

Juhlatalo Rantakartano

Rantakartano sijaitsee hienolla paikalla Porin Isojoenrannalla, aivan Kokemäenjoen varrella. Rantakartanon tiloissa ja jokimaisemassa voi toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia. Juhlasali muuntuu moneen: hienostuneista häistä aina suuriin sukujuhliin ja yritystilaisuuksiin. Kabinetit sopivat mukavasti intiimimpään kokoustamiseen. Kesäillan valssia tai vaikka possujuhlia voi juhlistaa myös koivujen katveessa joenrantaterassilla.  Katutason juhlasaliimme on helppo ja esteetön kulku.

Rantakartanon tilat sopivat erinomaisesti myös kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Pihassa on runsaasti maksutonta pysäköinti­tilaa, joten meille on helppo tulla isommallakin porukalla. Räätälöimme tarjoilun aina tilaisuuteen ja budjettiin sopivaksi. Tilavuokran ja tarjoilun hintaan sisältyy kokousvälineiden vapaa käyttö. Käytössä kaksi videotykkiä ja kangas kaikissa kokoustiloista, fläppitaulut sekä avoin wi-fi.

 

Tilat: 

Juhlasali, kabinetit, saunatila sekä majoitustilat

Etäisyydet: 

N. 3 km Porin torilta.
 

Majoituspalvelut: 

Rantakartanon 20 majoitushuonetta ovat varattavissa ympäri vuoden. Vuodepaikkoja lisävuoteineen 40 henkilölle.

Kokousvälineistö: 

Tilavuokran ja tarjoilun hintaan sisältyy kokousvälineiden vapaa käyttö. Käytössä kaksi videotykkiä ja kangas kaikissa kokoustiloista, fläppitaulut sekä avoin wi-fi.