Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on tarkoitettu kaikille kiipeily- ja seikkailuelämyksistä innostuneille ja se koostuu 7 eri vaativuustason radasta ja aktiviteettielementistä, jotka on rakennettu eri korkeuksille. Näiden ratojen lisäksi on kaksi (2) testirataa. Radat haastavat seikkailijoiden tasapainoa, rohkeutta,voimaa ja tuovat haasteiden voittamisen iloa ja innostusta. Korkein ratakorkeus ns. voimaradalla on 13 m ja pisin yksittäinen liuku on lähes 150 m. Huikeeta! Radoilla edetään erilaisia tehtäviä pitkin turvavaijeriin kiinnitettynä - aina. Vähimmäismitta aikuisten radalle on 130 cm ja kolmella (3) lasten radalla 110 cm - 130 cm.  Ratojen suorittamiseen kuluu aikaa noin 3 tuntia. 

Alle 130 cm lapset voivat seikkailla vain huoltajan ollessa mukana ja alle 18-vuotiailla pitää olla mukanaan huoltajan allekirjoittamana seikkailuehdot.

Ennen radalle siirtymistä käydään ohjaajien kanssa läpi turvallisuusohjeet samoin kuin turvavaljaat ja niiden kiinnitykset. Lisäksi ohjaaja käy testiradan läpi
sekä jokainen vuorollaan. Vasta tämän jälkeen pääsee seikkailemaan upeiden haasteiden pariin.  

Seikkailupuisto Huikee on köysirata joka koostuu eri vaikeustasoisista radoista ja antaa haastetta sekä lapsille että aikuisille. Huikee avataan keväällä 2017 Yyteri Beach -lomakeskuksen yhteyteen Hiekkarannantielle.