Cloudy

-5 °C

Suomi

Yyterin kylpylähotelli

YYTERIN KYLPYLÄHOTELLI - LÄHEMPÄNÄ MERTA
 

Yyterin Kylpylähotelli sijaitsee meren rannalla, ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä. Voitte yhdistää kokoukseenne työhyvinvointi- tai virkistyspäivän tai hemmottelua kylpylässä ja Hyvän Olon hoidoissa. Uskomme, että monipuoliset palvelut ja ympäröivä sykähdyttävän kaunis luonto antavat teille uusia ideoita ja uutta energiaa työssä jaksamiseen!

 

Yyterin Kylpylän ajanmukaisista ja viihtyisistä kokoustiloista aukeaa upeat maisemat merelle tai luontoon. Kaikki tilat sijaitsevat saman katon alla, joten liikkuminen on sujuvaa ja vaivatonta. Langaton internetyhteys on koko hotellissa maksuttomasti käytössä ja joustava palvelumme takaa tilaisuutenne onnistumisen.

 

Kahdeksan kokoustilaa, joista suurimpaan, Merisalin ja Meripoukaman yhdistelmään sopii yhteensä 350 kokousvierasta. Isot aulatilat toimivat mukavina kahvi- ja taukotiloina sekä tarvittaessa näyttelytiloina. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, tehdään yhdessä Teille sopiva kokouspaketti. Autamme mielellämme tilojen, tarjoilujen ja oheisohjelmien valinnoissa.

Tilat: 

Yhdeksän kokoustilaa 10-300 hengelle

Etäisyydet: 
Porin keskusta: 18 km
Muut palvelut: 

Ruokailu-, majoitus- ja kylpyläpalvelut.

Kokousvälineistö: 
- videotykki
- kannettava tietokone
- langaton laajakaistayhteys
- laserpointer
- piirtoheitin
- valkokangas
- fläppitaulu
- siirrettävä induktiosilmukkajärjestelmä (Univox P-Loop)
- televisio
- dvd
- diaprojektori
- cd/kasettisoitin
- muistiinpanovälineet
- kokousisäntä / -emäntäpalvelu
- äänentoistolaitteet ja langaton / kiinteä mikrofoni
- kopiopalvelu (erillinen veloitus kopioista)