Cloudy

-6 °C

Suomi

Mäntyluodon hotelli

Vuonna 1917 perustetussa hotellissa huokuu historia. Jugend-tyylinen hotelli tarjoaa tunnelmalliset 40-200 hengen tilat kokouksiin ja koulutuksiin merellisessä ympäristössä. 

Mäntyluodon Hotellin ikkunoista aukeaa näköala avomerelle ja Uniluodon venelaitureille. Hyvällä säällä näet Luvialla sijaitsevan Säpin majakan. Hotellilta on noin kilometrin matka kuuluisalle Kallon majakalle. 

Mäntyluodon Hotelli sijaitsee 22 kilometrin päässä Porin keskustasta.

 
Yyteri Golf ja koirien hiekkaranta lähellä
Nyt meren rannassa sijaitsevat Yyteri Golf ja upea Yyterin hiekkapohjainen koiraranta ovat Mäntyluodon Hotellin naapureita. Mäntyluodon Hotelli onkin lähinnä Yyterin upeaa golf-kenttää sijaitseva majoitusyritys. Hotellin uuden huvilan, Yyterin Villa Pyrylän, rannasta voi ihailla Yyteri Golfin klubirakennusta sekä upeita hiekkarantoja ja avomerta.
 
Rauhoittavan kaunis merinäköala
Mäntyluodon Hotellin ikkunoista aukeaa näköala avomerelle ja Uniluodon venelaitureille. Hyvällä säällä näet Luvialla sijaitsevan Säpin majakan. Kallon majakalle ja BSF -pursiseuran paviljonkille on matkaa n. kilometri.
 
Jo 1800-luvun lopulla Mäntyluotoon Reposaaresta siirtynyt Mäntyluodon satama sijaitsee vuonna 2008 alkuperäisen keltaisen värinsä uudelleen saaneen vihreäkattoisen hotellin naapurissa.
Tilat: 

Kokous- ja koulutustilat 40-200 hengelle

Etäisyydet: 

22 km Porin keskustasta

Majoituspalvelut: 

Sekä hotelli- että huvilamajoitusta.

Muut palvelut: 

Ravintola- ja kahvilapalvelut