Cloudy

-5 °C

Suomi

Merihelmi

Merihelmessä nautit Selkämeren kansallispuiston alueen maisemista ympäri vuoden, vain reilun 20 kilometrin päässä Porista. Järjestä näköisesi tilaisuudet toiveidesi mukaan. yritys- ja yksityistilaisuudet, kokoukset ja koulutukset, suuret tai pienet juhlat aina häistä illanviettoihin. Kauttamme saat myös catering-palvelut merihenkisestä lähiruoasta. Alkoholitarjoiluun Merihelmessä on C-lupa.
 
Merihelmessä järjestät näköisesi yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan. Kokoustilamme sijaitsevat Merihelmen päärakennuksessa. Kokoustilat taipuvat 40 hengellle ja sisältävät kokoustamiseen tarvittavan perusvälineistön.
 
Merihelmen saunakapasiteetti on mittava. Tilava yleisösauna palvelee Merihelmen päärakennuksen yhteydessä. Lämminvesialtaassamme rentoudut tilauksesta merinäkymästä nauttien ympäri vuoden. Allaselämyksen kruunaa aito holvisavusauna, joka lämpiää sekin niin pienille kuin suurillekin ryhmille.
 
Onnistuneen kokouksen takaa myös catering-palvelumme maittava menu. Kokous- ja koulutustilaisuuksiin voidaan halutessa yhdistää myös risteilypalveluitamme.
 
AKTIVITEETIT
Merihelmen maisemissa ryhmien on mahdollista viettää mukava aktiivipäivä esimerkiksi työpaikan tyky-päivän merkeissä yhdessä Luvian ringeten naisten edustusjoukkuelaisten kanssa.
 
Ryhmäliikuntamahdollisuuden yhteistyössä Merihelmen kanssa järjestää Luvian Kiekko -82 naisten ringeten edustusjoukkue. Joukkue on kolminkertainen kultamitalisti SM-sarjassa sekä voittanut myös seurajoukkueiden MM-pronssia ja hopeaa.
Jos siis kaipaat ohjattua ryhmäulkoilua tai ammattitaitoisesti toteutettua ulkoilma- tai liikunta-aktiviteettia merellisen luonnon maisemissa, otathan yhteyttä!
 
Talvisin Merihelmi tarjoaa mahdollisuuden virkistäytyä avannossa. 
 
 
Tilat: 

Kokoustila 10-40 hengelle

Saunatilat

Etäisyydet: 

Poriin: 23 km

Muut palvelut: 

Ruokatarjoilut tilauksesta, saunomis- ja uintimahdollisuus (myös avanto). Ryhmäaktiviteetteja esim. TYKY-päiviin.

Kokousvälineistö: 

Perusvälineistö