Kävisjatkot perjantaina 9.9.

KÄVIS JATKOILLA PALJON TEMPAUKSIA JA TARJOUKSIA – SISÄLLÄ JA ULKONA

Pe 9.9. useat Käviksen liikkeet auki klo 22 asti

Kävis jatkot pe 9.9. käynnistää Käviksen syyskauden. Useat alueen liikkeet ovat auki klo 22 asti. Jatkoajalla klo 18-22 liikkeissä ja kadulla on yritysten omia tempauksia ja tarjouksia. Uutuutena on Merimaa & Käviksellä olijat -yhteisötaideteos Kohkaa mu kans ja Pokèmon GO & eSports goes Kävis.

 

Yrittäjät ovat innolla lähteneet ideoimaan ja toteuttamaan uusille ja vanhoille asiakkailleen erilaisia tempauksia muotinäytöksestä meikkivinkkeihin ja pelitestauksesta esiintyjiin. Elämysten lisäksi tarjolla on runsaasti tarjouksia ja Happy hour -hintoja, kertoo Käviksen toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.

 

Merimaan & Käviksellä olijoiden yhteisötaideteos Kohkaa mu kans tarjoaa osallistujille uudenlaisen mahdollisuuden irrotteluun ja runoiluun.

 

Sopiiks nää mulle -selfieroolivalokuvaustapahtumassa Synsamilla klo 19 kaikki voivat kokeilla itselleen yllättäviä pokia ja hassutella niiden tuottamilla uusilla ilmeillä. Halutessa uusi identiteetti voidaan kuvata ja jakaa FB-tapahtumasivulle, selvittää Henry Merimaa.

 

Lahjaks vai kottii? -tapahtumassa klo 20-21 kaikki puolestaan pääsevät kirjoittamaan runonsa, ajatuksensa tai viestinsä Antti Airion näyteikkunaan. Tekstien sisältö ja muoto syntyvät paikan päällä. Odotan jo innolla mitä ikkunoihin ilmestyy, myhäilee Merimaa.

Yhdistelmätapahtuma, jossa Pokémon GO ja eSports kohtaavat toisensa, starttaa Eetunaukiolla klo 18.

Pokèmon GO & eSports goes Kävis tapahtuman toteutuksesta vastaavat 100k eSports, Insomnia ry, Porin Yrittäjät, Nuokkapaku, Pöllökarhut - Porin Pöytäpeliseura, Kirkko Porissa ja Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjasto. Ohjelmassa on mm. eSports esittelyä, pop-up-kirjasto, Nuokkapakun aktiviteetit, yhteinen Pokémon GO -lenkki, jonka lähtö- ja paluupaikkana on Eetunaukio. Lisäksi luret ovat päällä Eetunaukiolla klo 18 eteenpäin, vinkkaa Timo Metsäjoki 100k eSportsista.

Tarkemmat tapahtumatiedot löytyy Käviksen Facebookista, Facebook.com/porinkavis. Kävis jatkot järjestää Satakunnan Viikko osana Kävis-toimintaa yhdessä Porin Yrittäjät ry:n kanssa.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki, Kävis – Porin kaupan keskus, puh. 044 7373 373.