Teatterifestivaali LAINSUOJATTOMAT 6.-11.9.

 


 

Lainsuojattomat ratsastavat jälleen kaupunkiin, nyt jo 17. kerran! Kuuden päivän ajan Pori on on elämysten mekka. Lainsuojattomat-festivaali on aina ollut elävä, hengittävä, tiukasti ajan hermolla oleva festivaali, ja sellainen se on tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Päivänpolttavat kysymykset ovat ohjelmiston keskiössä: festivaalin pääteemoina ovat maahanmuutto ja ilmastonmuutos. Kolmanneksi teemaksi on noussut ohjelmiston rakentuessa naisen keho ja sukupuoliroolit. Vakavia ja ajatuksia herättäviä teemoja, jotka tuskin jättävät ketään kylmäksi. Se miten teemoja on käsitelty, onkin sitten ihan toinen juttu. Siinä on ollut taivas rajana. Tätä festivaalia ei todellakaan kannata jättää kokematta!

Miten olisi vaikkapa osallistuminen Story Sharing Café -tapahtumaan, jossa voi yhdessä maahanmuuttajien kanssa jakaa arjen tarinoita TAI henkilökohtainen kohtaaminen Berliinissä asuvan brittigorillan kanssa TAI makoilu Rospuutto-ryhmän jurtassa kuuntelemassa ilmastonmuutokseen liittyvää faktaa.

Entä miltä tuntuisi maistella puhdistettua merivettä Teemestarin kirjan väliajalla TAI heittäytyä Blaue Fraun feministisen elektro-popin vietäväksi TAI seurata unkarilaistaitelijoiden sopeutumista porilaiseen elämänmenoon somessa ja vierailla sitten heidän kotonaan?

Tervetuloa Lainsuojattomat-festivaalille!

www.rakastajat.com

Lipunmyynti
Rakastajien lippulinja | Pohjoisranta 11
(02) 633 0125 | info@rakastajat.fi