Cloudy

-6 °C

Suomi

Yyteri

Yksi Porin ylpeyksistä on Suomen kauneimpiin kuuluva, kuusi kilometriä pitkä Yyterin hiekkaranta. Vireällä alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Tutustu esimerkiksi Yyterin Kylpylän, golfkentän, ratsastustallien ja surfkeskuksen korkeatasoisiin palveluihin. Kaunis ja vaihteleva maasto takaa unohtumattomat ulkoilu- ja retkeilyelämykset kaikkina vuodenaikoina.

 

Tutustu VisitYyteri.fi -sivustolla alueen monipuoliseen tarjontaan.

 

Ulkoilureittejä ainutlaatuisissa maisemissa

Yyterin uusin reitti avattiin syksyllä 2014. Sen varrella voi ihastella Yyterin dyynialueita, linnustostaan tunnettuja Yyterin lietteitä sekä Selkämeren kansallispuistoa. Reitti on harvinainen sillä se halkoo varsin vaikeakulkuisia alueita, kuten Yyterin lietteitä. Kulkemisen mahdollistavat uudenlaiset leveät ja korotetut pitkospuut.

Lue Yyterin ulkoilureiteistä: www.visityyteri.fi/yyterinniemen_retkeilyreitit

 

Yyterin ainutlaatuiset hiekkadyynit muodostavat riemastuttavan paikan pulkkailla talvisin. Reippaile yhdessä koko perheen kanssa raittiissa ilmassa.

Matala ranta perheen pienimpien mieleen

Perheen pienimmät voivat tehdä hiekkakakkuja tai kahlata matalassa rantavedessä simpukoita keräillen.

Lue lisää: visityyteri.fi/lasten-oma-meriloma

Jätskiä, kiitos!

Yyterissä ei tarvitse jätskinälkää kärsiä. Hiekkarannalla sijaitseva Bikini Bar tarjoaa jätskin lisäksi muuta pientä naposteltavaa ja juotavaa. Rannalla kiertelee aurinkoisina päivinä myös jäätelö-kärry. Yyterin kylpylähotellin terassi on myös aivan rannan tuntumassa.

Lue lisää Yyterin palveluista: visityyteri.fi/syo-ja-viihdy

 

Rantafutista ja -lentistä

Mikäli pelkkä auringonpalvonta käy tylsistyttämään löytyy rantahietikolla paljon aktiviteetteja. Jalkapalloa ja lentopalloa varten rannalle pystytetään tarvittavat maalit ja verkot.

Lue lisää: visityyteri.fi/ulkoilu-ja-harrastukset

 

Surffaa ja SUPpaa!

Yyteri on lempeä paikka aloitteleville surfareille. Tasaiset tuulet ja matala ranta tarjoavat erinomaiset puitteet niin purje- kuin leijalautailunkin opettelemiseen! Helppoa SUP-lautailua* voivat harrastaa lähes kaikki, jotka pystyvät vain seisomaan.

* Stand Up Paddling. SUP-lauta muistuttaa pitkälti surflautaa, jota melotaan seisten, pitkällä melalla. Laudan päällä on helppo pysyä, etenkin rauhallisissa vesiolosuhteissa.

Lue lisää: visityyteri.fi/yyterin-surfkeskus

Majoitu meren äärelle

Yyterissä voit majoittua majesteetillisen meren äärelle. Alueella on runsaasti eri majoitusvaihtoehtoja; Yyterin Kylpylähotelli (kuvassa yllä) ja muita hotelleja, leirintäalueita, lomakyliä, mökkejä, matkustajakoteja ja huoneistoja.

Lue lisää Yyterin alueen majoituspalveluista: visityyteri.fi/majoitus

 

>> Takaisin LAPSIPERHEET-etusivulle