Cloudy

-6 °C

Suomi

Uimaan molskis!

Keskustan uimahalli (kevät- ja syyskaudella)

Hallissa on yhteensä seitsemän allasta: iso allas, lastenallas, opetusallas, tenava-allas, hyppyallas, monitoimiallas ja poreallas, vesiliukumäki, kaksi tavallista saunaa, yksi höyrysauna sekä kuntosali. Iso 50 metrin pituinen allas voidaan jakaa siirrettävällä kannaksella kahdeksi pienemmäksi altaaksi. Hyppyaltaassa on 1 ja 3 metrin ponnahduslaudat sekä 1, 3 ja 5 metrin kerroshyppytasanteet. 50 metrin pituinen vesiliukumäki kulkee osittain rakennuksen ulkopuolella. Lisäksi hallissa on kahvio ja auditorio sekä 400 hengen katsomo.
Käyntiosoite: Presidentinpuistokatu 6, 28130 Pori
Lue lisää >>

Meri-Porin uimahalli (kevät- ja syyskaudella)

Uimahallissa 25-metrinen allas, opetusallas, kahluuallas sekä vesiliukumäki. Uimahallissa pidetään lämpimän veden viikonloppuja. Lisäksi ohjattua vesiliikuntaa ja kuntosalitoimintaa. 
Käyntiosoite: Mustalammentie 14, 28800 Pori
 

Maauimala - kesän kiva uimapaikka!

Porin maauimala sijaitsee Isomäen kaupunginosassa Porin urheilukeskuksessa ja se on avoinna kesäkaudella (25.5.-16.8.2015). Arkkitehti Yrjö Lindegrenin suunnittelemä funkistyylinen maauimala on avattu vuonna 1957. Se on osa Porin kansallista kaupunkipuistoa ja maauimala on myös Museoviraston suojelema. Maauimalassa on 50-metrisen uima-altaan lisäksi kaksi pienempää lasten allasta.

Käyntiosoite: Metsämiehenkatu 8, 28500 Pori

Lue lisää >>