Yyteri

Yyterin hiekkarannoilla on näköä ja kokoa. Rannan läheisyydessä on monia hienoja kokous- ja tapahtumapaikkoja. Majoituspalveluja Yyterin matkailualueella on moneen tarpeeseen; leirintäalueet, hotellit, lomakylät, kievari, matkakodit, yksityiset huoneistot, lomahuvilat ja –mökit.

Tutustu kaikkiin Yyterin mahdollisuuksiin nettisivuilla: www.visityyteri.fi

 

 

Majoitusta

Yyterin Kylpylähotelli

Yyterin Kylpylähotelli on upealla paikalla rannan tuntumassa. Viihtyisistä kokoustiloista aukeavatkin upeat maisemat merelle tai luontoon. Käytössä on kahdeksan kokoustilaa, joista suurimpaan, Merisalin ja Meripoukaman yhdistelmään mahtuu 300 kokousvierasta. Isot aulatilat toimivat kahvi- ja taukotiloina sekä tarvittaessa näyttelytiloina.

Yyterin kylpylähotelli kokouspaikkana

 

Top Camping Yyterin idylliä

Top Camping Yyterin neljän tähden korkeatasoinen leirintäalue aivan hiekkarannan kupeessa tarjoaa idyllisen ympäristön majoitus-, kokous-, illanvietto- ja vaikka henkilöstöpäivien järjestelyille.

Kokoustilat tarjoavat rennon ympäristön. Vastaanoton valoisa ja tilava kahvilaravintola Ulappa soveltuu hyvin 10–24 hengelle. Saunarakennus Ankkurin kokoustila on 6–8 hengelle. Samassa rakennuksessa sijaitseva takkatila käy hyvin vapaamuotoiseen tilaisuuteen noin 16 hengelle.

Top Camping Yyteri kokouspaikkana

 

Yyteri Beach Lomakeskus

Yyteri Beach Lomakeskus on kokous- ja lomapaikka keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Kokoustilat, ravintolapalvelut ja saunat ovat rauhallisella, luonnonkauniilla alueella. Kokoustauolla virkistää pieni kävelylenkki meren äärellä tai suojaisten dyynien lomassa.

 

Aktiviteetteja

Yyterin luontoreitit

Yyterissä on yli 30 kilometriä retkeilyreittejä, luontopolkuja ja bongareiden iloksi yli kymmenen lintutornia. Yyterin omaleimaiseen luontoon voi tutustua myös luontopoluilla. Yyterin luontoreitti sijoittuu Yyterin maankuulun hiekkarannan ja Selkämeren kansallispuiston väliselle alueelle. Selkämeren rannalla sijaitsevan reitin varrelle mahtuu muun muassa dyynejä, lintujen suosimia niitty- ja lietealueita, ruovikoita ja rantametsiä. 

Lue lisää Yyteri - Satakuntalaista luontoa parhaimmillaan esitteestä (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)
 

Surfkeskuksen suotuisat tuulet

Yyterissä on yksi maamme suosituimmista surffausalueista, jossa tuulet ovat suotuisat surffaukselle. Alueella on myös korkeatasoinen Surfkeskus, jossa on monipuoliset palvelut.

www.purjelautaliitto.fi/yyteri

www.facebook.com/SurfkeskusYyteri

Golfkenttä rannan kupeessa

Yyterin golfkenttä sijaitsee aivan hiekkarannan kupeessa. Useat vesiesteet ja rantadyynit luovat maisemiltaan vaihtelevan kentän. Alkuväylistä huokuu skottilaista linksmäisyyttä, sitten nähdään suomalaisia metsäväyliä kauneimmillaan. Yyterin pelikausi on pitkä, yleensä huhtikuun puolivälistä aina joulukuuhun saakka. 

 

Muuta

Häät dyyneillä

Entä jos juhlapaikan osoite olisikin Yyterin hiekkaranta? Upea ranta, kaunis luonto ja uniikit sannat ja dyynit – siinä mahtavat raamit hää- tai muulle juhlallesi. Majoitus- ja muut palvelut ovat lähellä.