Kirjurinluoto

Kirjurinluoto Arena

- Nykyaikainen infrastruktuuri
- Palvelut lähellä
- Kävelymatkan päässä Porin keskustasta
- Luonnonkaunis paikka
- Alueet ja tilat: Open air-areena, Lokki-lava, amfiteatteri

Katso videoesittely Kirjurinluoto Arenan alueista ja tiloista

Lue tarkemmat tiedot Kirjuriluoto Arenasta

 

Kirjurinluodon vuokrapaikkahakemus
(sähköinen lomake Porin kaupungin sivuilla, avautuu uuteen ikkunaan)

Palvelupuisto ja tapahtuma-aukiot

Kirjurinluoto Arenan vieressä on palvelupuisto, joka on helppo ottaa käyttöön suurtilaisuuksien ajaksi. Tapahtuma-aukioille voi taas kätevästi pystyttää vaikkapa sirkuksen, tivolin tai muun tapahtuman. Kentät toimivat myös suurtapahtumien pysäköintialueina.

450-paikkainen ja katettu amfiteatteri

Kirjurinluodon Amfiteatteri on upea paikka tilaisuuksien järjestämiseen. Teatteri sijaitsee Kirjurinluoto Arenan vieressä. Puu- ja betonirakenteiseen katsomoon mahtuu yli 450 henkeä. Katettu katsomo ja sen muotoja mukaileva näyttämökoroke sopivat moniin tilaisuuksiin.

Tarkemmat tiedot teatterista

Lokki-lava puiston sydämessä

Kauniilla nurmikentällä komeileva Lokki-lava on Pori Jazzin entinen päälava, joka on nyt erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien käytössä. Tilat muokkautuvat muutamien tuhansien ihmisten tilaisuudesta parinkymmenentuhannen hengen tilaisuuksiin.

Koko perheen mieleen

Lue lisää Kirjurinluodosta perhematkailukohteena

Vihertietokeskus ja luontoreitit

Kirjurinluodon ainutlaatuinen luonto on elämys jo sinänsä. Retkeily, piknikit ja monet aktiviteetit onnistuvat hyvinhoidetulla alueella. Satakunnan Vihertietokeskus palvelee viherpeukaloita ja muita puutarha-alan harrastajia. Vihertietokeskuksen näyttelyalueina toimivat keskuksen pihaympäristö, Hanhipuisto ja Polsan reitti.