Järjestä onnistunut kokous tai tapahtuma Porin alueella

Tapahtumakaupunki tarjoaa paljon

Tapahtumakaupunki Pori tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kaikenkokoisille kokouksille ja konferensseille. Monipuoliset ja nykyaikaiset tilat sekä Visit Porin ammattitaito ja vankka kokemus tapahtumajärjestäjänä takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Lupamenettelyt, yhteistyöverkot ja käytännöt hallussa

Me Visit Porissa taidamme lupamenettelyt, tiedämme käytännöt ja tunnemme yhteistyöverkostot. Vastaamme haasteeseen, oli kysymys sitten muutaman kymmenen hengen kokouksesta tai suurtapahtumasta. Tehtävämme on pitää kynnykset matalina ja avata sinulle ovet valmiiksi.

Räätälöityjä kokonaisuuksia

Alihankkijoina meillä on huippuosaajia monilta eri aloilta. Haluammekin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja tarjota aina uutta. Räätälöidyn tilaisuuden sijaan voit toki valita jonkin valmiista kokous- tai aktiviteettipaketeistamme.

Suuri tai pieni tapahtuma - meiltä se onnistuu

Visit Pori Oy on ollut mukana järjestämässä monia erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Referenssejämme ovat mm. SuomiAreena, Sachtleben, KPMG, Maanmittauspäivät, Kirkon viestintäpäivät, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Länsi-Suomen Osuuspankki, Suomen Vesilaitosyhdistys jne.

OTA YHTEYTTÄ:
Tapahtumapäällikkö Eija Joensuu
p. 044 7017911, eija.joensuu@visitpori.fi