Cloudy

-6 °C

Suomi

A. Ahlström Noormarkku

Noormarkun ruukin alue tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille kävijöille. Alueen historialliset rakennukset ovat yhä käytössä ja palvelevat vieraita niin ravintola-, kokous- kuin majoitustiloina. Jokainen tila on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa, tarjoten unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia.

Noormarkun ruukki nousi kukoistukseensa vuonna 1870, kun se siirtyi Ahlströmin suvun omistukseen. Hyvin hoidettu ja pidetty Ruukki on kulttuurihistoriallisesti ja arkkitehtonisesti merkittävä kohde.

A. Ahlströmin Noormarkun kokoustilat:

Villa Ett
Vanhaan tapaan 2009 entisöity Villa Ett tarjoaa mahtavat puitteet kokoustamiseen. Kokoustalon saliin mahtuu 60 henkeä ja yläkerran kabinetit Karhula, Iittala ja Riihimäki ovat oivallisia tiloja kokousten ja tunnelmallisten tilaisuuksien järjestämiseen 6–30 hengelle.

Noormarkun Klubi
Kustavilaishenkinen kerhotalo soveltuu isompien ryhmien 30–120 hengen tapaamisille. Klubin historiaa ylistää siellä pidetty eurooppalaisten ministerien arvovaltainen kokous.

Kolin sauna
Edustustasoiset saunatilamme sijaitsevat Noormarkunjoen rannalla Kolilla, Makkarakosken yläjuoksulla. Saunalla perustilana lämpiää sähkölämmitteinen sauna, jonka lauteilla on kerralla tilaa n.15 henkilölle. Yleisissä tiloissa pöytätilaa on n. 30:lle. Kolin sauna tarjoaa vieraillesi tai asiakkaillesi unohtumattoman päivän tai illan. Yksityistilaisuuksissa tila palvelee 8–24 henkilön seurueita.

Tilat: 
Villa Ett
Alakerta
Noormarkku-sali: 12-40 hlöä
Café Strömfors: 24 hlöä
Lasiveranta: 10-20 hlöä
Yläkerta
Karhula: 8 hlöä
Iittala: 10 hlöä
Riihimäki: 12 hlöä
 
Noormarkun Klubi
Noormarkun klubin sali: 50-156 hlöä
Lasiveranta: 20-50 hlöä
Kabinetti: 6-25 hlöä
 
Kolin sauna
Kokoustila: 8-24 hlöä
Etäisyydet: 

Etäisyys Poriin: 14,5 km

Majoituspalvelut: 
Vierastalo Vainiola
Arkkitehti Alvar Aallon 1940-luvulla remontoiman Vainiolan henki on haluttu säilyttää Aallon historiallista kosketusta kunnioittaen. Paikka tihkuu suomalaista designia johon on sekoitettu ripaus kansainvälistä boheemiutta. Vuokraamme myös koko talon esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyä varten.
 
Huonemäärä
8 kpl 2 hengen huoneita
 
Vierastalo Sahala
Sahalan 12 huonetta on vastikään saneerattu yövieraita silmällä pitäen. Ihastuttava ja uniikki majoitusrakennus sijaitsee Ruukin pajan läheisyydessä. Jokaisesta hyvin varustellusta huoneesta löytyy kylpyhuone ja televisio.
 
Huonemäärä
12 kpl 2  hengen huoneita
 
Vierastalo Kultala
Vierastalo Kultala on vastikään saneerattu huoneisto. Kodin omainen idyllinen majoitusrakennus sijaitsee Noormarkun Klubin läheisyydessä. Talossa on täydellinen keittiö, kaksi oleskelutilaa, kodinhoitohuone pyykinpesukoneineen sekä  peseytymistilat ja sauna.
 
Huonemäärä
4 kpl 2 hengen huoneita
Muut palvelut: 

Kokoustarjoilut