Snow

0 °C

Suomi

Kokous- ja tapahtumatilat Porin seudulla

Eumer Fishing Center

Monet yritykset tulevat yhä uudestaan nauttimaan Eumer Fishing centerin tarjoamista palveluista. Tarjoamme yrityksille ikimuistoisia kaikenkattavia kokous-, ohjelma- ja elämyspalveluita. Tule viettämään yrityksesi virkistyspäivää, koulutusta, seminaaria tai myyntikokousta ja anna meidän hoitaa kaikki puolestasi. Eumerin iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta saa sinut viihtymään. Eumer sijaitsee Merikarvialla, noin 50 kilometrin päässä Porista.

Hotelli Hiittenharju

Hotelli Hiittenharjussa voi yöpyä kodikkaasti, nauttia herkullisesta ruuasta ja hyvästä viihteestä, järjestää kokouksia, koulutuksia ja juhlia. Kokoustiloja 6-120 hengelle. Lähialue tarjoaa monipuolisia liikunta- ja vapaa-ajanpalveluita vesihiihdosta mäkihyppyyn.

Hotelli Hiittenharju sijaitsee Satakunnan sydämessä, Harjavallassa, Helsinki-Pori -valtatie 2:n varrella. Matkaa Poriin on alle 30 km, Tampereelle ja Turkuun 110 km ja Helsinkiin vain 205 km.

Kahvila-Ravintola Köffi

Kahvila-ravintola Köffi tarjoaa matkailijalle kahvia ja ruokaa, juhlien järjestäjille juhlapaikan pitopalveluineen. Köffin 160-paikkaisessa juhlasalissa järjestät yrityksesi pikkujoulut, yhdistysten kokoukset tai vaikkapa syntymäpäiväsi tarjoiluineen. Salissa on tarvittavat AV-laitteet ja iso TV. Oma sisäänkäynti ja pieni 20 hengen kesäterassi. Täydet A-oikeudet. Köffi sijaitsee Merikarvialla, 39 kilometrin päässä Porista.

Merihelmi

Merihelmessä nautit Selkämeren kansallispuiston alueen maisemista ympäri vuoden, vain reilun 20 kilometrin päässä Porista. Järjestä näköisesi tilaisuudet toiveidesi mukaan. yritys- ja yksityistilaisuudet, kokoukset ja koulutukset, suuret tai pienet juhlat aina häistä illanviettoihin.

 

Tilava yleisösauna palvelee Merihelmen päärakennuksen yhteydessä. Lämminvesialtaassamme rentoudut tilauksesta merinäkymästä nauttien ympäri vuoden. Talvisin Merihelmessä mahdollisuus avantouintiin. Kauttamme saat myös catering-palvelut merihenkisestä lähiruoasta. Alkoholitarjoiluun Merihelmessä on C-lupa.