Snow

0 °C

Suomi

Kokous- ja tapahtumatilat Porissa

 

A. Ahlström Noormarkku

Ahlströmin Noormarkun ja Kauttuan ruukkien monipuolisissa kokousmahdollisuuksissa on mistä valita. Korkeatasoiset puitteet, nykyaikainen kokousvälineistö, maukkaat ravintolapalvelut ja henkilökunnan ammattitaito takaavat onnistuneen kokouksen. Ainutlaatuinen ympäristö kruunaa päivän. Kaikkien kokoustilojen ikkunoista avautuvat kauniit näkymät siivittävät ajatuksen lentoon. Noormarkun ruukin etäisyys Porista on 14,5 kilometriä.

Café Anton

Café Antonin saunatilat sijaitsevat ravintolan (Antinkatu 11) yläpuolella, rakennuksen toisessa kerroksessa. Viihtyisät tilat yli kahdellekymmenelle hengelle antavat mahdollisuuden pitää joko leppoisaa saunailtaa tai kokousta.

Tilaisuuteen on helppo yhdistää rentouttava saunominen ja illanvietto. Tilat ovat erillään ravintolatiloista ja näin ollen mahdollistaa täyden yksityisyyden tilaisuuden ajaksi, joka voi kestää aina klo 24 asti. Tiloista löytyy myös kokousten perusapuvälineistö, kaksi wc:tä, toimiva keittiö sekä tietysti tilava sauna oleskelutiloineen.

Cafe Jazz

Etelärannassa sijaitsevassa idyllisessä rantamakasiinissa Cafe Jazzissa on suosittu kansainvälinen klubi, jossa nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta, intiimistä tunnelmasta, upeista maisemista ja hyvästä palvelusta.

Rakennuksella on takanaan pitkä ja monivaiheinen menneisyys. Kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä sijaitseva rakennus elää kuitenkin vahvasti kiinni nykyajassa. Cafe Jazzissa on sisällä 150 ja ulkoterassilla 300 asiakaspaikkaa. Mahdollisuus myös katettuun lisäterassiin.

Hostel River

Hostel River tarjoaa kodikkaan majoituksen lisäksi viihtyisiä kokous-, koulutus- ja juhlatiloja. Hostelli toimii 30-luvulla rakennettussa puutallossa lähellä Porin keskustaa. 

Toiseen saleista sopii 30 henkilöä ja toiseen 40. Tiloissa on langaton verkko, videotykki ja muu perustarpeisto.Tiloissa voi järjestää myös monentyyppisiä juhlatilaisuuksia ja saunailtoja. 

Suomen Retkeilymaja ry palkitsi Hostel Riverin Vuoden hostellina 2013. Vuonna 2014 Hostel River sai ensimmäisenä Suomalaisena hostellina kansainvälisen HI Quality light -laatusertifikaatin.

Hotelli Amado

Viihtyisät kokoustilat linja-autoaseman vieressä
Kolme eri kokouskabinettia: 
- H28 - neuvotteluhuone (6 henkilölle)
- Valencia-kabinetti (n. 20 henkilölle) 
- Diana-kabinetti (n. 12 henkilölle).

Hotelli Cumulus

Kokoustilat aivan Porin keskustassa, 50 metrin päässä linja-autoasemalta. Luokka-muotoisen kokoustilan pinta-ala on 40 m², maksimihenkilömäärä 40 henkeä.

Juhlatalo Katariina

Yli satavuotias rakennus tarjoaa tilavat puitteet erilaisille kokouksille sekä juhlille. Talon suureen saliin mahtuu noin 80-100 henkilöä. Salista löytyy pöydät, tuolit sekä esiintymislava. Keittiössä voit viimeistellä tarjottavia ja keittiön vierestä löytyy tila esim. noutopöydälle. Juhlatalo sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 28, Pori.

Juhlatalo Rantakartano

Rantakartano sijaitsee hienolla paikalla Porin Isojoenrannalla, aivan Kokemäenjoen varrella. Rantakartanon tiloissa ja jokimaisemassa voi toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia. Juhlasali muuntuu moneen: hienostuneista häistä aina suuriin sukujuhliin ja yritystilaisuuksiin. Kabinetit sopivat mukavasti intiimimpään kokoustamiseen. Kesäillan valssia tai vaikka possujuhlia voi juhlistaa myös koivujen katveessa joenrantaterassilla.  Katutason juhlasaliimme on helppo ja esteetön kulku.

Kirjurinluodon amfiteatteri

Kauniin ja vehreän puiston ympäröimä kesäteatteri sijaitsee Kirjurinluodossa Pormestarinpolun varressa, Kirjurinluoto Arenan välittömässä läheisyydessä. Kesäteatteriin on vain kävelymatka keskustasta. Amfiteatterin muotoiseen puu- ja betonirakenteiseen katsomoon mahtuu yli 450 henkilöä.

Kulttuuritehdas Kehräämö

Kulttuuritehdas Kehräämö on Porin Puuvillan sydämessä toimiva uniikki, tunnelmallinen ja esteetön kokous- ja tapahtumatila. Kehräämössä on 250 asiakaspaikkaa ja tila on helposti muunneltavissa pienemmillekin ryhmille. Kehräämö on omiaan monenlaisiin tilaisuuksiin; yritystilaisuuksiin, kulttuuritapahtumiin ja vaikkapa perhejuhliin.

 

Kehräämössä on esiintymislava ja nykyaikainen tekniikka. Tilassa toimii lisäksi A-oikeuksin varustettu kahvila ja tilausravintola.