Sisäpelielämyksiä Porissa!

Jännitystä, hauskanpitoa ja hikikarpaloita on ainakin luvassa, kun pääsee nauttimaan Porin sisäpelielämyksistä: pakene huoneesta, ammu laserilla tai värikuulin, pelaa bilistä ja keilaa hohdokkaasti. Kerää porukka ja irtaudu hetkeksi arjesta elämyksiin! Megazone ja keilaus ovat myös lapsille sopivia aktiviteetteja.

Hohdakasta keilausta ja biljardia

Space Bowling & Billiards on koko perheen viihdekeidas. Kävelykadulla sijaitsevassa ajanviettokeskuksessa on hohtokeilauksen ja useiden biljardipöytien lisäksi tikanheittoa ja pöytäcurling sekä erilaisia kolikkopelejä. Avaruudellisessa Space Bowling & Billiardsissa voi myös järjestää lasten synttärit, polttarit, yrityksen kokouksen tai muun ryhmän illanvieton.

>> Lue lisää

Bowling4You on Porin keilahalli, joka sopii myös ammattilaisille. 16:n keilaradan Bowling4Youssa viihtyvät kuitenkin myös harrastajat, nuoriso ja lapset, sillä tavallisen keilauksen lisäksi tarjolla on hohtokeilausta, biljardia ja dartsia. Synttärisankarille voi järjestää hohtosynttärit tai varata vaikka saunatilat kaveriporukalle.

>> Lue lisää

Värikuulat räiskyvät Paintball Porissa

Keskustan läheisyydessä piilee yli 1000 m2:n ympärivuotinen Paintballin sisäpelikenttä. Tässä aktiviteetissa saa hien pintaan liikunnalla ja jännityksessä. Sisäradalla seikkaillessa ja vastustajaa varoessa hikikarpalot hiipivät otsalle. Ideana on eliminoida vastakkaisen joukkueen pelaajat merkkaamalla tämä maaliammuksilla sekä suorittaa tehtävä. Joukkueen koko vaihtelee 3-15 henkilöön ja peliaika 10-60 minuuttiin. Kaikenlaiset ryhmät ovat tervetulleita hauskanpitoon Paintball Poriin!

>> Lue lisää

Luuletteko pääsevänne pakoon lukitusta huoneesta 60 minuutissa?

Real-life Room Escape Pori tarjoaa täysin uudenlaisen ajanvietemallin, joka haastaa työskentelynne tiiminä ja toden totta panee koetukselle päättely- sekä ongelmanratkaisutaitonne. Ideana on yrittää paeta 60 minuutin aikana huoneesta, johon on piilotettu vihjeitä joiden avulla pako onnistuu. Mystinen pakohuone sijaitsee upean puuvillatehtaan vuonna 1934 valmistuneessa konttorirakennuksessa, aivan Porin keskustan kupeessa. 

>> Lue lisää

Megazonessa pelataan laser-aseilla labyrinttimaisella kaupunkitaisteluareenalla

Megazone-areenalla pelaajille puetaan huipputeknologiaa sisältävät panssarit päälle ja heidät varustetaan vaarattomilla, mutta upeilla scifi-laser-aseilla. Peli on kontaktiton ja väkivallaton, joten se sopii lähes kaikenikäisille.

Pelialueena toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Kentällä on UV-valaistus, jossa kirkkaat värit hohtavat upeasti. Taustan tunnelmallinen musiikki ja usvaan piirtyvä laser nostavat kokemuksen huippuunsa! Pelihalli sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa.

>> Lue lisää