Tuliaiset ja muistot Porista

Matkailuneuvonnastamme saat tuliaiset ja muistot mukaan. Valikoimissamme mm. magneetteja, kangaskasseja, kirjoja, pipoja, t-paitoja ja monia muita hauskoja ja hyödyllisiä tuotteita.
Meiltä myös Ticketmasterin liput ja lahjakortit.

Matkailuneuvonta sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa,
osoitteessa Itäpuisto 7, 28100 Pori.

Avoinna arkisin klo 9-16.30

 

Myös tuliaisiksi löytyy vaikka mitä tuotteita! 

Pori-bokserit avaimenperä 3,95 eur/kpl, rintanapit 2,50 eur/kpl.

Viksu Mustavaris kylpypyyhe 70x140 cm (koko riittävä myös aikuiselle!) 19,95 eur.

Muodikkaita hymyilyttää! Pipot 12 eur/kpl, T-paidat 16,50 eur/kpl, tavalliset huivit 7 eur/ kpl ja tuubihuivit (kuvassa ylimpänä istuvan Elisan päässä) 8 eur /kpl

Tsekkaa nää kalsarit! Jasmin esittelee Pori-boksereita (29,90 eur) Juulille. Juulilla päässä Viksu-pipo (12 eur) ja kainalossa Porin kartta-kassi (4,95 eur).

 

Magneeteilla n.8x5 cm, saat väriä vaikka jääkaapin oveen (5 eur). I love Pori -lasinaluset ovat kooltaan n. 9x9 cm (1,95 eur/kpl)

 

Saatavilla myös rumpalipoika nukkeja, hinta 93 eur. Pori Tutuksi ry:n kehittämä rumpalipoikanukke on vuodelta 1981.  Nukke on muovilieriössä, jossa on myös selostus nuken taustatiedoista kuudella kielellä. 

"Porilaisten muistomerkki (myös Rumpalipoika tai Rumpalipatsas) on Porin Itäpuistossa sijaitseva kuvanveistäjä Kauko Räikkeen veistos. Se on ottanut aiheensa Albert Edelfeltin vuonna 1892 tekemästä maalauksesta Porilaisten marssi, joka kuvaa marssivia Porin rykmentin rumpalipoikia. Patsaasta on vuosikymmenten saatossa muodostunut yksi Porin symboleista. Vuonna 1981 sen pohjalta luotiin paikallisen käsityöläisten valmistama matkamuistoksi tarkoitettu nukke. Vuodesta 2005 lähtien on Pori tutuksi ry jakanut Rumpalipoika-tunnustuspalkintoa ansioituneelle porilaiselle henkilölle tai yhteisölle." - Wikipedia

Katso matkailuneuvontamme yhteystiedot ja palvelut